Home   E-mail   Foutmeldingen   Mail verwijderen op iPhone en iPad mislukt

Mail verwijderen op iPhone en iPad mislukt

Heb je problemen met het verwijderen van e-mail op je iPhone of iPad? Je kunt dit zelf met een paar tikken verhelpen.

Wanneer je op je iPad of iPhone een e-mailbericht wilt verwijderen, zal je telefoon verbinding maken met onze mailserver. Het zoekt dan naar een overeenkomstige map (bijvoorbeeld prullenbak). De map op de mailserver heeft soms echter een andere naam, en jouw mailprogramma moet daarvan op de hoogte worden gebracht.

In de handleiding van het apparaat kun je vinden hoe je de map kunt hernoemen naar de juiste mapnaam, zoals deze ook in webmail te vinden is (meestal Trash).

Mail verwijderen op iPhone en iPad mislukt? Lees dan ook deze informatie:
support.apple.com/nl-nl/HT201419