Home   Administratie   Bestellen   Kan ik als reseller gebruik maken van jullie diensten?

Kan ik als reseller gebruik maken van jullie diensten?

Op dit moment bieden we geen speciale white-label hosting of resellerpakketten aan. Ook het geven van extra kortingen bij een hoge afname is niet mogelijk. We proberen namelijk iedereen zo goedkoop mogelijk een hostingpakket met domeinnaam aan te bieden, en niet alleen een reseller die bijvoorbeeld 10 of meer domeinnamen heeft.

Er zijn veel resellers die naar beste eer en geweten hun bedrijf voeren en hun klanten helpen. We hebben echter gemerkt dat er ook een grote groep is die het niet zo nauw neemt. Na aanhoudende problemen met resellers die ineens met de noorderzon vertrokken zijn en klanten radeloos achterlaten, hebben we besloten om reselling enkel nog toe te staan op twee manieren;

  1. Je bestelt de domeinnaam en hosting volledig op je eigen naam en voor eigen kosten (en risico). Je verleent de eerstelijns support zelf, eventuele vragen kun je uiteraard zelf rechtstreeks aan ons stellen. Je beheert alle functies zelf voor de betreffende klant. Alle contactgegevens bij ons zijn altijd hetzelfde (dus de naam, het adres, e-mailadres en telefoonnummer, de bankgegevens).
  2. De klant bestelt de domeinnaam en hosting zelf, op eigen naam. De klant betaalt zelf rechtstreeks aan ons en ontvangt van ons meldingen en eventuele betalingsherinneringen. De klant verstrekt de door ons aangeleverde logingegevens aan jou als sitebeheerder. De klant kan de logins ook zelf wijzigen of door ons laten wijzigen indien de samenwerking tussen reseller en eindgebruiker onverhoopt stopt.

We begrijpen dat dit in sommige situaties vervelend kan zijn, omdat bij de tweede manier de logingegevens niet direct naar de bouwer van de site worden gestuurd. We zijn echter van mening dat deze stellingname zowel voor de reseller/webmaster als de eindgebruiker vooral voordelen heeft.

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met onze helpdesk. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.