Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   Control Panel

Control Panel

Het Control Panel is het hart van je hostingpakket. Hier kun je e-mailadressen aanmaken, databases beheren en natuurlijk Web Apps installeren.

Heb je een vraag over het Control Panel? Vind het antwoord in één van de onderstaande categorieën.