Home   Webshop   Magento

Magento

Magento is een open-source software webshop met een grote community. Het voordeel van de community om Magento heen is dat er dagelijks verbeteringen en uitbreidingen worden uitgebracht. Wil je een serieuze webshop starten? Dan is Magento absoluut een goede keuze.

Wij adviseren om gebruik te maken van Premium Webhosting voor het hosten van een Magento webshop.

LET OP: Magento 2 vereist SSH toegang en is bij ons daarom niet te gebruiken. Op Magento 1.9 leveren we geen support.