Home   Webhosting   Website   Hebben jullie Joomla, WordPress en Magento ondersteuning?

Hebben jullie Joomla, WordPress en Magento ondersteuning?

Onze servers zijn geschikt voor Joomla, WordPress, Drupal en tal van andere content management systemen (CMS).

Een selectie veelgebruikte applicaties vind je in Web Apps in het Control Panel. Daarmee kun je de applicaties met een paar klikken installeren. Je hoeft dan geen bestanden te uploaden. Ook het aanmaken van de database en de eerste configuratie verloopt via Web Apps automatisch.

Magento ondersteuning

Magento 2 vereist SSH toegang. Dit is uit veiligheidsoverwegingen bij ons op dit moment niet te gebruiken. Het probleem zit bij het updaten van Magento. Dat werkt niet zonder SSH. Omdat we belang hechten aan het updaten van je website, raden we het gebruik van Magento bij ons af.

We werken aan een oplossing om Magento in de toekomst wel weer te kunnen gebruiken.