Home   Webhosting   Website   Maken jullie back-ups van mijn website?

Maken jullie back-ups van mijn website?

Ja, wij maken volledige back-ups van alle gegevens op je hostingpakket. Deze back-ups worden wekelijks op een beveiligde externe locatie opgeslagen. Zo hebben we bij calamiteiten (zoals bijvoorbeeld brand, diefstal, computer-inbraak of waterschade) toch alle data achter de hand. Verder zijn al onze systemen uitgevoerd met dubbele harddisks in RAID-1 configuratie. Daarmee houden we de beschikbaarheid van jouw website op een zeer hoog niveau.

De back-ups die wij maken worden eigenlijk alleen gebruikt in noodsituaties. Zorg daarom zelf met regelmaat voor een eigen back-up van je gegevens. Onze back-ups zijn dus niet bedoeld voor het terugzetten van data voor individuele gevallen.

Mocht je toch een keer zijn vergeten om een back-up te maken, of is in die back-up een fout ontstaan, neem dan contact op met onze helpdesk. Mogelijk kunnen wij nog iets voor je herstellen. Dat doen we uiteraard zonder extra kosten, maar we kunnen vooraf geen garanties geven dat we de data ook voor je kunnen herstellen. Nogmaals; maak zelf geregeld back-ups van website, databases en e-mail!