Home   E-mail   Uitgebreide Spamfilter

Uitgebreide Spamfilter

Met onze uitgebreide Spamfilter kun je de hoeveelheid spam die je ontvangt minimaliseren. Het uitgebreide en onderhoudsvrije Barracuda filter houdt, zonder dat je daar zelf nog iets voor hoeft in te stellen, vrijwel alle ongewenste e-mail tegen. Ook zorgt het filter voor de nodige bescherming tegen virussen en phishing e-mails.

Barracuda

De specialisten van Barracuda zijn al jaren de beste op het gebied van spamfiltering. Grote bedrijven als IBM, Microsoft, Apple, Ikea, Ahold en Coca Cola maken gebruik van deze zeer professionele en beproefde oplossing, en met succes! De hoeveelheid spam die je hier nog mee binnenkrijgt zal minimaal zijn.

Voordelen uitgebreide Spamfilter

Het uitgebreide filter is altijd up-to-date. Het staat namelijk continue in verbinding met de belangrijkste spam databases ter wereld. Dagelijks worden nieuwe spamberichten gedefinieerd en door het spamfilter herkend. Dit voorkomt dus ongewenste berichten in al je mailboxen onder de domeinnaam waarvoor deze geactiveerd is.

Spamfilter bestellen

Als je veel last hebt van spam kun je ons uitgebreide Spamfilter aanschaffen voor je domein. Alle mail die je ontvangt zal dan door het filter gaan, en een aanzienlijk deel van de spam zal tegengehouden worden. De gewenste mail wordt uiteraard wel doorgelaten. Het Barracuda Spam Firewall cluster staat in verbinding met de beste databases op het gebied van spam en phishing ter wereld. Hierdoor kan spam tegengehouden worden, nog voordat deze zelfs in de buurt van je mailbox komt. We kunnen niet garanderen dat je helemaal geen spam meer krijgt, maar het zal wel veel tegenhouden.

Het uitgebreide Spamfilter kost 19,95 per jaar. Je kunt het via het Control Panel bestellen, of een ticket sturen via de helpdesk zodat wij het voor je in kunnen stellen. Voor het activeren van het extra spamfilter is geen software nodig.

Meer informatie