Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   Webhosting   Scripttalen   Kan ik ImageMagick bij jullie gebruiken?

Kan ik ImageMagick bij jullie gebruiken?

Je kunt gebruik maken van ImageMagick. De ImageMagick applicaties vind je in de /usr/bin map. Dit is een andere map dan de /usr map die je met FTP kunt benaderen. De ImageMagick commando’s zijn bijvoorbeeld “convert” en “magnify”.