Home   Administratie   Betalen   Wat is de duur van mijn contract bij jullie?

Wat is de duur van mijn contract bij jullie?

Het is altijd goed om te weten wat je moet betalen en hoe lang je aan een contract vastzit. De contractduur voor webhosting en domeinnaamregistratie is bij ons minimaal één jaar vanaf het moment van het plaatsen van de bestelling via onze website.

Na het eerste jaar wordt het domein automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd met een jaarlijkse facturatieperiode met een opzegtermijn van één maand. Wanneer je bijvoorbeeld op 28 maart een hostingpakket of losse domeinnaam bestelt, loopt het contract tot 28 maart van het jaar erop. Daarna zetten we dit automatisch door totdat je de diensten bij ons opzegt. Daarbij blijven we dus wel maar één keer per jaar incasseren.

Betalen en facturen

Je betaalt jaarlijks per automatische incasso. Daarom sturen we geen facturen. Dat zou namelijk kunnen leiden tot dubbele betalingen en dat is uiteraard niet de bedoeling. Heb je facturen nodig voor je eigen administratie, dan kun je die downloaden in onze helpdesk.

Contract opzeggen

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten? Dan moet het contract beëindigd worden door opzegging. De opzegtermijn bedraagt één maand. In het hierboven genoemde voorbeeld zou de opzegging dus uiterlijk op 28 februari van de lopende facturatieperiode bij ons binnen én aan je bevestigd moeten zijn.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk.