Home   CMS   Joomla   Beveilig Joomla tegen hacks

Beveilig Joomla tegen hacks

Zorg ervoor dat jouw Joomla installatie en bijbehorende templates en modules altijd up-to-date zijn. Zo kun je hacks voorkomen.

PHP-versie bijwerken

Controleer daarnaast welke PHP-versie je op je webhostingpakket hebt ingesteld. We raden altijd aan een zo hoog mogelijke PHP-versie te gebruiken. Log in op het Control Panel, klik in het menu op Webhosting en dan op (Sub)domeinen.

Klik op het betreffende hoofd- of subdomein. Hier zie je bovenaan de huidig ingestelde PHP-versie en kun je zelf een andere PHP-versie kiezen en instellen.

Extra beveiligingslaag tegen hacks

Om Joomla te beschermen tegen ongewenste bezoekers en hacks tegen te gaan is het verstandig om de administrator-map extra te beveiligen. Dat kun je doen door hiervan een beveiligde map te maken.

Direct een beveiligde map aanmaken

Wil je meer tips om je website te beveiligen? Neem contact op met onze helpdesk of volg Hosting2GO op Instagram.