Home   Webhosting   PHP   Kan ik een andere PHP-versie gebruiken?

Kan ik een andere PHP-versie gebruiken?

Je kunt bij Hosting2GO gebruik maken van verschillende PHP-versies. Op onze servers zijn de versies 5.3, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2 en 8.3 beschikbaar.

Je kunt zelf kiezen welke PHP-versie je gebruikt. De standaard op nieuwe hostingpakketten is PHP-versie 8.3. Oudere hostingpakketten kunnen PHP 5.6 of 7.4 als standaard hebben.

PHP-versie instellen in jouw Control Panel

Je kunt in jouw Control Panel de PHP-versie instellen voor jouw hoofddomein en voor subdomeinen. Onder Webhosting vind je de knop (Sub)domeinen. Vervolgens kun je jouw domein of subdomein selecteren door hier op te klikken. Kies de gewenste PHP-versie en klik op Opslaan.