Home   Het CP   Uitleg over subdomeinen in het Control Panel   Andere PHP-versie instellen

Andere PHP-versie instellen

Via het Control Panel kun je een andere PHP-versie instellen voor jouw domein of subdomein. Volg dit stappenplan om de PHP-versie aan te passen.

Je kunt voor een subdomein een andere PHP-versie instellen. Dit staat los van de PHP-versie op andere subdomeinen en jouw hoofddomein. Klik in het overzicht op het subdomein waar je de PHP-versie voor wilt veranderen.

Klik op de PHP-versie. Kies de gewenste versie en klik rechtsboven op ‘Opslaan’.