Home   Control Panel   Web Apps   Web Apps installeren op een subdomein

Web Apps installeren op een subdomein

Het is mogelijk om Web Apps op een subdomein te installeren. Voor het installeren van een Web App, klik je in het Control Panel eerst op Webhosting > Web Apps en dan op de app die je wilt installeren.

Wil je de Web App op een subdomein (bijvoorbeeld https://nieuw.voedingscoachsofie.nl) installeren, dan kun je onder ‘Domein’ een subdomein selecteren. Ook op een subdomein kun je ervoor kiezen de applicatie in de hoofdmap van het subdomein of in een aparte map op het subdomein te installeren bij installatiepad.

Het pull-down menu geeft alleen subdomeinen aan die al zijn aangemaakt. Dit moet je dus doen voordat je de Web App gaat installeren. Wil je weten hoe je een subdomein aanmaakt, raadpleeg dan dit Control Panel hulpartikel: Subdomeinen in het Control Panel