Home   Domeinen   Registreren   Kan ik mijn domeinnaam bij een andere provider koppelen bij Hosting2GO?

Kan ik mijn domeinnaam bij een andere provider koppelen bij Hosting2GO?

Een domeinnaam die je extern bij een andere provider hebt ondergebracht, kun je niet laten verwijzen naar een hostingpakket of domeinnaam die bij ons wordt gehost. Dit geldt voor site forwarding, maar ook voor het redirecten van bijvoorbeeld e-mail of DNS.

Onze systemen werken op basis van shared hosting. Dat betekent dat je bij ons een server altijd deelt met andere klanten. Bij het instellen van een forwarding via DNS-records bij de andere provider zal het systeem daardoor niet weten naar welke domeinnaam je wilt doorverwijzen.

Wanneer je een domeinnaam wilt laten verwijzen naar een hostingpakket of domeinnaam bij ons, dan kun je er voor kiezen het domein volledig naar Hosting2GO te verhuizen. Er zijn dan wel forwarding mogelijkheden.

Heb je hier een vraag over? Neem contact op met onze helpdesk.