Home   E-mail   E-mail instellen   Wachtwoord van e-mailadres wijzigen

Wachtwoord van e-mailadres wijzigen

Ben je het wachtwoord van je e-mailadres kwijt of vergeten? Stel je e-mailwachtwoord opnieuw in via jouw Control Panel.

Het is mogelijk om het e-mailwachtwoord te wijzigen. Hieronder vind je de stappen die je daarvoor moet doorlopen. Zorg altijd voor een veilig wachtwoord. Dit bestaat standaard uit cijfers, letters (zowel hoofdletters als kleine letters) en een bijzonder teken zoals een streepje, hekje, underscore of uitroepteken.

1. Log in op jouw Control Panel.
  2. Klik na het inloggen in het menu op ‘E-mail’. Je zit meteen al op de pagina ‘E-mailadressen’.
  3. Klik op het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.
  4. Vul tweemaal het nieuwe wachtwoord in. Klik eventueel op het icoon van een hangslot om een wachtwoord te genereren.
  5. Klik op ‘Opslaan’ om het nieuwe wachtwoord op te slaan.

Na het wijzigen van je wachtwoord moet je dit nieuwe wachtwoord ook instellen in je mailprogramma.