Home   E-mail   E-mail instellen   E-mailadres aanmaken

E-mailadres aanmaken

Een e-mailadres aanmaken onder je domeinnaam is mogelijk met een hostingpakket. Je kunt een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken.

E-mailadressen die je onder je domeinnaam gebruikt, beheer je in jouw Control Panel. Hier kun je ook nieuwe e-mailadressen aanmaken. Voor het aanmaken van een e-mailadres volg je onderstaande stappen:

1. Log in jouw Control Panel in, klik boven in het menu op ‘E-mail’. Je komt dan meteen op de pagina ‘E-mailadressen’.
  2. Klik linksboven in beeld op ‘Nieuw account toevoegen’.
  3. In het veld ‘Naam’ vul je het e-mailadres in dat je aan wilt maken. Vul het gedeelte voor de @ in, bijvoorbeeld ‘info’.
  4. Vul een wachtwoord naar keuze in of klik op het icoon van een hangslot om een wachtwoord te genereren.
  5. Klik op ‘Opslaan’ om het e-mailadres aan te maken.

Heb je alleen een losse domeinnaam? Dan kun je alleen doorstuuradressen aanmaken. Daarmee kun je je zakelijke e-mail doorsturen naar je privé-mailadres. Je kunt dan geen mail verzenden.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk.