Home   E-mail   Webmail   Hoe stel ik een nieuw wachtwoord in in de webmail?

Hoe stel ik een nieuw wachtwoord in in de webmail?

Dit artikel is van toepassing op onze in 2023 nieuw gelanceerde webmail.

De nieuw gelanceerde webmail heeft als nieuwe functie dat je het wachtwoord van je e-mailadres kan aanpassen. Het aanpassen van het wachtwoord in de nieuwe webmail werkt als volgt:

1. Ga naar de webmail via het Control Panel of via de link ‘webmail.[domein].nl’. Log in met een e-mailaccount van je domein. Vul het e-mailadres en bijbehorend wachtwoord in.

2. Als je bent ingelogd ga je naar ‘Instellingen > Wachtwoord’.

3. Vul bij ‘Nieuw wachtwoord’ en ‘Bevestig nieuw wachtwoord’ een nieuw en uniek wachtwoord in.

Let op: het wachtwoord moet voldoen aan de eisen zoals beschreven onder het invulveld.

4. Klik op ‘Opslaan’ om je nieuwe wachtwoord te bewaren. Je kan vanaf nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Je kunt ook een nieuw e-mailwachtwoord instellen in het Control Panel. Dit doe je door in te loggen via hetcontrolpanel.nl, naar E-mail te gaan en daar het juiste e-mailadres te kiezen. Bovenaan de pagina stel je een nieuw wachtwoord in.