Home   Sitebuilder   Elementen   Een kalender toevoegen in Sitebuilder

Een kalender toevoegen in Sitebuilder

Met het kalender-element kan je de gebeurtenissen tonen die je in je kalender hebt gezet. Hier geef je aan hoeveel gebeurtenissen er worden getoond en hoe. Dit element heb je nodig als je gaat werken met een kalender.
In de sidebar kan je de volgende instellingen wijzigen:

Algemeen

Hier kan je aangeven hoeveel gebeurtenissen je wil tonen en welke tekst op de knop staat om terug naar je kalenderoverzicht te gaan. Via de knop “Kalender beheren” kan je naar het kalenderonderdeel om gebeurtenissen toe te voegen of te bewerken

Ontwerp

Hier kan je aanpassen hoe het kalenderoverzicht wordt getoond.

Weergave

Hier kan je selecteren hoe gebeurtenissen worden getoond in het overzicht.
Verticaal, volledig houdt in dat gebeurtenissen onder elkaar worden getoond. De inhoud van je gebeurtenis staat ook in het overzicht.
Verticaal, met detailpagina houdt in dat gebeurtenissen onder elkaar worden getoond. Om de inhoud van je gebeurtenis te lezen moet je op de naam van de gebeurtenis klikken.
Horizontaal houdt in dat gebeurtenissen horizontaal worden getoond. In deze weergave worden afbeeldingen, intro en inhoud tekst niet getoond. Om de gebeurtenis te lezen moet je op de titel klikken. Je kan in deze weergave aangeven in hoeveel kolommen het overzicht wordt getoond.

Kleuren

Hier kun je de verschillende onderdelen van het overzicht aanpassen. Houd er rekening mee dat de kleur van de tekst die je hier opgeeft ondergeschikt is aan de kleur van de intro en inhoud die je hebt opgegeven tijdens het schrijven van het bericht.

Lettertype

Hier kan je de grootte en lettertype van de titels van je gebeurtenissen aanpassen. De lettertypes zijn gebaseerd op de lettertypes die je hebt ingesteld bij ontwerpinstellingen.

Knoppen

Hier kan je de knopstijl selecteren die wordt gebruikt om terug te gaan naar het overzicht en als link.