Home   Webhosting   Waar vind ik mijn servernummer?

Waar vind ik mijn servernummer?

Als je bijvoorbeeld je wil in wil stellen of in wil loggen met FTP moet je weten op welke server jouw website staat. De server van je website vind je door in te loggen in het Control Panel. Voordat je ergens op klikt zie je op je dashboard helemaal rechts het servernummer van jouw website staan.

Een losse domeinnaam heeft geen servernummer omdat deze geen webruimte heeft. Alleen met een hostingpakket staat je domein op een server.

Lukt het je niet om in te loggen op het Control Panel? Zo kun je je inloggegevens achterhalen.