Wat wil je precies weten?

Op elke vraag hebben wij een antwoord.
Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   Control Panel   Met e-mailadres inloggen in het Control Panel

Met e-mailadres inloggen in het Control Panel

Binnen een bedrijf kan het handig zijn als werknemers zelf de e-mailinstellingen kunnen beheren van hun zakelijke e-mailadres, bijvoorbeeld om het e-mailwachtwoord aan te passen. Hierom kun je met een e-mailadres dat onder een domein valt inloggen op het Control Panel. Hierbij gebruik je het wachtwoord dat voor dat e-mailadres ingesteld is. Enkel de hoofdgebruiker kan inloggen met een gebruikersnaam in plaats van een e-mailadres, en alleen dan heb je toegang tot alle mogelijkheden binnen het Control Panel. Wanneer je inlogt met een e-mailadres heb je enkel toegang tot de instellingen van dat specifieke e-mailadres.

E-mailadres inloggen

Wanneer je niet de hoofdgebruiker bent van een domein log je in het Control Panel in door de juiste domeinnaam op te geven en daarna je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Wanneer je met een e-mailadres ingelogd bent zul je niet alle functies kunnen gebruiken.

Kun je bepaalde functies niet aanklikken en zijn deze grijs? Dan ben je waarschijnlijk ingelogd met je e-mailadres in plaats van de gebruikersnaam van de hoofdgebruiker.

E-mail instellingen

Wanneer je als e-mailgebruiker iets aan wil passen in de instellingen van je e-mail kun je zo zelf inloggen zonder afhankelijk te zijn van de hoofdgebruiker. Via het kopje E-mail kun je bijvoorbeeld je spaminstellingen aanpassen of een automatisch antwoord instellen.

Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze helpdesk.