Home   Control Panel   Met e-mailadres inloggen in het Control Panel

Met e-mailadres inloggen in het Control Panel

Binnen een bedrijf kan het handig zijn als werknemers zelf de e-mailinstellingen kunnen beheren van hun zakelijke e-mailadres, bijvoorbeeld om het e-mailwachtwoord aan te passen. Hierom kun je met een e-mailadres dat onder een domein valt inloggen op het Control Panel. Hierbij gebruik je het wachtwoord dat voor dat e-mailadres ingesteld is. Enkel de hoofdgebruiker kan inloggen met een gebruikersnaam in plaats van een e-mailadres, en alleen dan heb je toegang tot alle mogelijkheden binnen het Control Panel. Wanneer je inlogt met een e-mailadres heb je enkel toegang tot de instellingen van dat specifieke e-mailadres.

E-mailadres inloggen

Wanneer je niet de hoofdgebruiker bent van een domein log je in het Control Panel in door de juiste domeinnaam op te geven en daarna je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Wanneer je met een e-mailadres ingelogd bent zul je niet alle functies kunnen gebruiken.

Kun je bepaalde functies niet aanklikken en zijn deze grijs? Dan ben je waarschijnlijk ingelogd met je e-mailadres in plaats van de gebruikersnaam van de hoofdgebruiker.

E-mail instellingen

Wanneer je als e-mailgebruiker iets aan wil passen in de instellingen van je e-mail kun je zo zelf inloggen zonder afhankelijk te zijn van de hoofdgebruiker. Via het kopje E-mail kun je bijvoorbeeld je spaminstellingen aanpassen of een automatisch antwoord instellen.

Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze helpdesk.