Wat wil je precies weten?

Op elke vraag hebben wij een antwoord.
Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   E-mail   Webmail   Hoe kan ik inloggen op webmail?

Hoe kan ik inloggen op webmail?

Zit je even niet achter je eigen PC, maar wil je toch je e-mail bekijken? Dan kun je gebruik maken van webmail onder je eigen domein.

Deze is te bereiken via het subdomein ‘webmail’. Bijvoorbeeld: http://webmail.domein.nl (waarbij je domein.nl vervangt door je eigen domeinnaam).

Zo ziet onze oude webmail eruit:

Zo ziet het inlogscherm van onze nieuwe webmail die we in juni 2023 gelanceerd hebben eruit:

Inloggen op webmail

Bij het inloggen wordt gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. De gebruikersnaam is altijd het volledige e-mailadres. In ons voorbeeld zou dat info@domein.nl kunnen zijn.

Vul verder het wachtwoord in dat je zelf hebt opgegeven bij het aanmaken van het e-mailadres in het Control Panel. Als je dit wachtwoord niet meer weet kun je in het Control Panel een nieuw wachtwoord instellen voor je e-mailadres.

Belangrijke informatie

De inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig, zowel voor het e-mailadres als het wachtwoord. Heb je het mailadres in het Control Panel aangemaakt met een hoofdletter (bijvoorbeeld Info@domein.nl) dan moet je op webmail inloggen met het e-mailadres met hoofdletter.

Nog geen domeinnaam en webmail?

Als je eenvoudig wilt e-mailen, dan kun je jouw gewenste domeinnaam bij ons vastleggen en webhosting activeren. Check hier of jouw naam nog vrij is.