Home   Administratie   Gegevens   Wat voor inloggegevens krijg ik van jullie?

Wat voor inloggegevens krijg ik van jullie?

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, krijg je van ons inloggegevens voor het Control Panel. De inloggegevens bestaan bij een hostingpakket uit een gebruikersnaam, een wachtwoord en uiteraard een link om in te loggen. Daarnaast sturen we je ook een serveradres dat je mogelijk nodig hebt voor FTP en e-mail. We raden je aan voor het Control Panel zo snel mogelijk een eigen wachtwoord in te stellen. Bij een losse domeinnaam ontvang je een bestelcode om mee in te loggen.

In het Control Panel kun je terecht voor het technische beheer van je hostingpakket. Denk aan het aanmaken of juist verwijderden van e-mailadressen, databases en subdomeinen. Ook zijn hier logbestanden te vinden die je inzicht geven in het verbruik en de acties op je hostingpakket.

Als je een tweede hostingpakket bestelt, heb je kans dat deze geplaatst wordt onder het bestaande Control Panel-account. In dat geval ontvang je alleen FTP-inloggegevens. De gegevens voor FTP heb je uiteraard nodig om met een FTP-cliënt verbinding te maken met je hostingpakket en bestanden van je website te kunnen uploaden.

Online helpdesk

Alle administratieve zaken van je account regel je in onze helpdesk. Hier vind je facturen terug, kun je adresgegevens wijzigen en heb je de mogelijkheid contact op te nemen met de helpdesk.

Voordat je kunt inloggen, moet je eerst het account activeren. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een eigen wachtwoord instelt.