Home   Control Panel   Waarom staat mijn domeinnaam niet in het Control Panel?

Waarom staat mijn domeinnaam niet in het Control Panel?

Heb je een hostingpakket en een losse domeinnaam? Dan wordt de losse domeinnaam niet weergegeven in het Control Panel van het hostingpakket.

Losse domeinnamen hebben een eigen Control Panel omgeving (achter een eigen login), die je kunt bereiken via hetcontrolpanel.nl. Hier kun je voor je losse domeinnaam bijvoorbeeld je DNS-records (zoals A-, CNAME-, en MX-records) en je doorstuuradressen beheren.