Home   Control Panel   Wat is het Control Panel en wat kan ik daarmee?

Wat is het Control Panel en wat kan ik daarmee?

Het Control Panel is een beheeromgeving waarmee je je hostingpakket makkelijk, snel en veilig kan beheren.

Via het Control Panel kun je e-mailadressen aanmaken, maar ook mappen beveiligen en het spamfilter configureren. Het is dus het hart van het hostingpakket en biedt een eenvoudige manier om, met overzichtelijke menu’s en knoppen, de domeinnaam en onderliggende diensten mee te beheren.

Control Panel helpfunctie

Ben je nog niet bekend met de functies van het Control Panel? Wanneer je ingelogd bent vind je voor ieder menupunt een ?-icoon in de rechterbovenhoek van jouw scherm. Klik op dit icoon om meer informatie te verkrijgen.