Home   E-mail   E-mail instellen   Mail doorsturen op losse domeinen

Mail doorsturen op losse domeinen

Met je losse domeinnaam kun je mail doorsturen. Als je bij ons een losse domeinnaam bestelt kan je naar maximaal drie mailadressen mail doorsturen.

Om een maildoorverwijzing in te stellen log je in op je Control Panel met je domeinnaam en bestelcode. Eenmaal ingelogd ga je naar ‘E-mail’ en kom je daar meteen bij je doorstuuradressen. Met de knop ‘Nieuw doorstuuradres’ maak je een nieuw e-mailadres aan en vul je meteen in bij welk e-mailadres dit moet uitkomen. Je kan per e-mailadres één ontvanger opgeven. Na het aanmaken van je e-mailadres kan het vijf minuten duren, voordat de doorverwijzing actief is.

Met een losse domeinnaam is het niet mogelijk om gebruik te maken van de volledige e-mailfunctionaliteiten. Om mail te kunnen verzenden en een mailbox te hebben heb je een hostingpakket nodig. Doordat je met een losse domeinnaam geen hostingpakket hebt kan de mail nergens opgeslagen worden, en kan deze enkel direct doorgestuurd worden. Als je wel mail wil kunnen verzenden heb je dus een hostingpakket nodig.