Home   Het CP   De Filemanager in het Control Panel   Bestanden bewerken

Bestanden bewerken

In de Filemanager kun je items bewerken. Denk aan text, HTML- of PHP-bestanden. Open een bestand door erop te klikken om te starten met bewerken.

In het bewerkoverzicht heb je de mogelijkheid om het bestand inhoudelijk te bewerken.

Door rechts op de drie puntjes te gaan staan kun je (onder andere) ook de rechten van het bestand wijzigen en is het mogelijk het bestand te downloaden naar jouw apparaat.