Home   Het CP   De Filemanager in het Control Panel   Bestanden en mappen verwijderen

Bestanden en mappen verwijderen

Via het Control Panel kun je mappen en bestanden verwijderen die je niet meer gebruikt. Dit draagt er aan bij om je hostingpakket opgeruimd en overzichtelijk te houden.

Selecteer de items die je wilt verwijderen door een vinkje te plaatsen. Dit doe je door op het vierkantje links naast de naam te klikken.

Het is ook mogelijk om alle bestanden en mappen in de huidige map te selecteren door het vinkje links van ‘Naam’ aan te vinken.

Nadat je items hebt geselecteerd klik je op de knop ‘Met selectie’. Daar klik je op ‘Verwijderen’. Je zult gevraagd worden om de keuze te bevestigen. Klik op ‘verwijderen’ om de items die je hebt geselecteerd definitief te verwijderen.