Home   SSL   Algemeen   Welk SSL-certificaattype bieden jullie aan?

Welk SSL-certificaattype bieden jullie aan?

Een SSL-certificaat wordt uitgegeven op basis van de verificatie die plaatsvindt. Er zijn drie verschillende soorten van verificatie en dus SSL-certificaattype mogelijk. Bij het kiezen van een SSL-certificaat zijn er drie opties; domein verificatie (DV), organisatie verificatie (OV) en uitgebreide verificatie (EV).

Hosting2GO biedt SSL-certificaten aan op basis van domein verificatie. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst vindt de verificatie van dit type SSL-certificaat plaats op basis van de domeinnaam. Deze verificatie is eenvoudig en geautomatiseerd.

SSL zonder administratieve lasten

Je hoeft zelf geen documenten op te sturen, je wordt door niemand gebeld en het certificaat is heel snel voor je beschikbaar. Uiteraard regelen wij alles voor je en binnen een paar klikken kun je het certificaat zelf aanvragen.

Wij installeren het certificaat. Meestal is het binnen een paar uur volledig actief op je hostingpakket, gegarandeerd binnen 48 uur.

Het certificaat geldt voor je hoofddomeinnaam, zowel met als zonder www.

Wildcard SSL

Het standaard certificaat werkt niet voor subdomeinen. Wil je wel gebruik maken van SSL voor subdomeinen, dan kun je kiezen voor Wildcard SSL.

Hoge veiligheid door encryptie

Je krijgt van ons een domein validatie SSL-certificaat van Comodo. Dit SSL-certificaattype garandeert tot 256 bit encryptie met 2048 bits Keys. Daarnaast zijn je bezoekers verzekerd tot 10.000 dollar voor gevolgschade als de Certificate Authority een fout maakt.

Het certificaat wordt door 99,9 procent van alle browsers geaccepteerd. Het DV type SSL-certificaat is de industrie standaard en is een van de meest vertrouwde en populaire SSL-certificaten ter wereld.

Je certificaat is bij ons altijd snel actief en bovendien goedkoop.

SSL-beveiliging activeren

Het activeren van SSL-beveiliging op jouw Webhosting-pakket kan eenvoudig en snel via het Control Panel. Voor 24,95 euro per jaar inclusief BTW regelen wij zonder rompslomp voor jou de aanvraag en activatie.

Klik hier om SSL te activeren voor jouw hostingpakket