Wat wil je precies weten?

Op elke vraag hebben wij een antwoord.
Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   SSL   Algemeen   Hoe veilig is een SSL-certificaat?

Hoe veilig is een SSL-certificaat?

Ook voor veiligheid geldt dat deze zo sterk is als de zwakste schakel. Een certificaat beveiligt alleen de verbinding.

Met een SSL-certificaat zorg je dat de verbinding tussen jouw website en je bezoekers versleuteld verloopt. De gegevens die over deze verbinding verzonden worden kunnen niet door derden zomaar gelezen worden. Wachtwoorden, bankgegevens en andere gevoelige informatie kan niet leesbaar worden onderschept.

Zonder beide sleutels kun je de beveiliging niet omzeilen. Maakt een website geen gebruik van SSL, dan zijn wachtwoorden vrij eenvoudig te achterhalen, en deze kunnen dan misbruikt worden. Het SSL-certificaat dat wij je kunnen leveren, is een 2048 bit SSL domein validatie van Comodo, één van de meest populaire en vertrouwde SSL-certificaten ter wereld.

SSL beschermt je site niet tegen hacks

Een SSL-certificaat beveiligt dus alleen de verbinding. Onveilige scripts (bijvoorbeeld van thema’s en plugins in een CMS) blijven ook met SSL onveilig.