Home   Webhosting   FTP(S)   Kan ik meerdere FTP-gebruikers instellen?

Kan ik meerdere FTP-gebruikers instellen?

Het is niet mogelijk om meerdere FTP-gebruikers in te stellen die bij alle bestanden kunnen. Meerdere FTP-gebruikers zouden voor een rechtenprobleem zorgen: gebruiker 1 mag niet bij de bestanden van gebruiker 2 en andersom.

Het is wel mogelijk een extra FTP-gebruiker aan te maken in combinatie met een subdomein. De hoofd-gebruiker heeft echter geen toegang tot het subdomein met een eigen FTP-gebruiker. De FTP-gebruiker van het subdomein kan ook niet bij de bestanden van het hoofddomein.