Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   E-mail   Spam   Kan ik het uitgebreide Spamfilter bijbestellen?

Kan ik het uitgebreide Spamfilter bijbestellen?

Heb je genoeg van alle spam in je mailbox? Profiteer dan van ons uitgebreide Spamfilter.

Je kunt het uitgebreide Spamfilter bijbestellen bij je hostingpakket. Activeer het bij je bestaande pakket, of bestel het bij een nieuw pakket.

Het uitgebreide en onderhoudsvrije Barracuda Spamfilter van Hosting2GO houdt vrijwel alle ongewenste mail tegen. Ook beschermt het Spamfilter je inbox tegen virussen en phishing e-mails.

Meer over het Spamfilter