Home   E-mail   Spam   Houdt het uitgebreide Spamfilter alle spam tegen?

Houdt het uitgebreide Spamfilter alle spam tegen?

Wil je weten hoe goed ons uitgebreide Spamfilter eigenlijk is? Het spamfilter staat continu in verbinding met de beste en meest actuele spam-definitielijsten.

Als het Spamfilter zeker weet dat een e-mail spam is of een virus bevat (dat kan door bijvoorbeeld een blacklist of bepaalde signatuur) wordt de mail direct verwijderd. Deze wordt dus niet in je inbox afgeleverd.

Als het Spamfilter niet helemaal zeker van zijn zaak is, zal de e-mail gemarkeerd worden met [SPAM] in de onderwerpregel en alsnog in je mailbox geplaatst worden.

Spamfilter voordelen

Het voordeel van deze manier van detecteren is dat het risico op foutief verwijderde e-mail tot een minimum wordt beperkt, terwijl je toch minimaal 98% minder spam zal ontvangen dan zonder Spamfilter. Het mooie is dat je zelf niets in hoeft te stellen op jouw hostingpakket met het uitgebreide Spamfilter.

Spammers zijn creatief in het omzeilen van spamfilters en proberen daarom steeds nieuwe dingen uit. Helemaal voorkomen van spam is niet mogelijk, maar met het uitgebreide Spamfilter voorkom je wel dat veel spam jouw inbox bereikt.

Uitgebreide Spamfilter bijbestellen

Maak je nog geen gebruik van ons Spamfilter? Je kunt het direct bijbestellen bij je hostingpakket of via onze helpdesk.

Meer over het Spamfilter