Wat wil je precies weten?

Op elke vraag hebben wij een antwoord.
Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   Het CP   Mailgroepen beheren

Mailgroepen beheren

Wanneer je een groep mensen per e-mail wilt bereiken door één e-mailadres een bericht te sturen, kun je een mailgroep aanmaken. Handig wanneer je bijvoorbeeld binnen een club of vereniging met één e-mailadres een groep personen wilt bereiken (bijvoorbeeld ledentrainingsprogramma@voedingscoachsofie.nl).

Je maakt een mailgroep aan door boven in het menu op E-mail te klikken. Hierna klik je op ‘Nieuw account toevoegen’. Daar maak je een e-mailadres aan en kies je een wachtwoord. De gebruikersnaam wordt direct een e-mailadres.

Leden toevoegen aan een mailgroep
Je kunt leden toevoegen door boven in het menu op E-mail te klikken. Hierna ga je naar ‘E-mailgroepen’ en klik je op een e-mailgroep. Als je dit voor de eerste keer doet moet je ‘Doorsturen’ eerst aanzetten. Daarna kun je hier e-mailadressen toevoegen. Vul het e-mailadres van het nieuwe lid in en klik op ‘Opslaan’. Deze stappen kun je herhalen voor ieder lid dat je toe wil voegen aan de mailgroep.