Home   Sitebuilder   Publiceren in Sitebuilder lukt niet

Publiceren in Sitebuilder lukt niet

Onze eigen Sitebuilder is heel eenvoudig om jouw website in te maken, maar bij het publiceren ontstaan er nog wel eens problemen. Je krijgt dan een foutmelding, hij blijft maar bezig met publiceren, of na het publiceren van je Sitebuilder site krijg je een wit scherm te zien. Vervelend, maar gelukkig makkelijk op te lossen. Deze problemen worden meestal veroorzaakt door een verouderde PHP-versie.

Sitebuilder werkt het beste op een PHP-versie van 8.0 of hoger. Als je PHP-versie lager is dan dat kan het zijn dat het niet lukt om de website te publiceren. Mocht je hier tegenaan lopen is het eerste wat je wil proberen het verhogen van je PHP-versie. Dit doe je in het Control Panel.

In het Control Panel ga je naar Webhosting en kies je het domein waarop je de Sitebuilder-site wil publiceren. Helemaal bovenaan de pagina kun je een PHP-versie kiezen. Voor Sitebuilder moet deze dus op 8.0 of hoger staan. Kies de meest recente PHP-versie en klik op Opslaan. Vervolgens ga je terug naar Sitebuilder en publiceer je je site opnieuw. Meestal zal het nu wel lukken.

Mocht het je nog steeds niet lukken om je Sitebuilder site te publiceren, neem dan contact op met onze helpdesk.