Home   Webhosting   Website   Kan ik SSL of HTTPS gebruiken?

Kan ik SSL of HTTPS gebruiken?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en betekent in gewoon Nederlands dat de verbinding tussen de computer van je bezoeker en jouw website op onze server is versleuteld en dus niet afgetapt kan worden.

Deze website, maar ook onze online klantenhelpdesk en het Control Panel maken gebruik van SSL. Hiermee kunnen we garanderen dat de verbinding veilig is wanneer je een gebruikersnaam of wachtwoord invoert. Je herkent zo’n verbinding aan een slotje in de adresbalk en https voor de domeinnaam.

Wil je voor je eigen website ook SSL gebruiken? Dat kan. Je krijgt gratis een SSL-certificaat bij Premium Webhosting. Heb je al een standaard hostingpakket bij ons? Dan kun je eenvoudig upgraden naar standaard Webhosting met SSL.