Wat wil je precies weten?

Op elke vraag hebben wij een antwoord.
Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruik de pijlen om omhoog en omlaag te gaan naar de gewenste pagina. Touch-apparaat gebruikers, bewegen door aanraking of met veegbewegingen.
Home   Webhosting   PHP   Kan ik Zend Optimizer gebruiken?

Kan ik Zend Optimizer gebruiken?

Zend Optimizer is een gratis applicatie voor PHP, die ervoor zorgt dat PHP-bestanden gecodeerd worden uitgevoerd.

Met deze techniek worden bestanden beveiligd en scripts zullen geoptimaliseerd uitgevoerd worden. Dit kan voor snelheidsverbetering van de scripts zorgen. Sinds PHP versie 5.3 wordt Zend Optimizer, Zend Guard genoemd.

Onze servers zijn niet uitgerust met deze plugin. Je kunt wel gebruik maken van ionCube. Deze functie is vergelijkbaar met Zend Optimizer en Zend Guard. Het verbetert eveneens de prestaties van PHP-applicaties en je website.

Veel ontwikkelaars gebruiken Zend Guard of ionCube om hun bestanden te beveiligen, zodat ze deze veilig kunnen distribueren zonder bang te hoeven zijn dat ze door onbevoegden gebruikt worden. Nadat ze gecodeerd zijn is de gebruikte plugin op de server noodzakelijk om deze bestanden te kunnen uitvoeren.

Gebruikt het script dat je wilt gebruiken Zend Optimizer of Zend Guard? Dan kun je bij de ontwikkelaar ervan informeren of er ook een versie voor ionCube is.